Meriter & samarbetspartners

  • Semifinalist i Årets kock 2003
  • Kursledare på Restaurangakademien sedan 2006
  • Lagade Nobelmiddagen tillsammans med Stefan Eriksson 2007-års Årets Kock, 2008
  • Utbildar personalen på ICA NK Saluhall Stockholm i matlagningstekniker och råvarukännedom 2008/09
  • Konsult åt Restaurang Collage Stockholm med menyer och recept 2008
  • Konceptrådgivare åt Preem 2009/10
  • A Nobel tribute dinner in Seattle for Sweden Week på uppdrag av Svenska konsulatet på Four Seasons för 300 gäster 2010
  • Samarbete med Visit Sweden – Frankfurt, Oslo, Paris, Barcelona
  • Inspirationskurser med – Hilton Slussen & Sergel Plaza Hotell
  • Samarbetar med ICA Värtan, Stockholm 2012
  • Samarbete med Scan, receptframtagning och kundevent, etc 2011/ 12
  • På uppdrag av City Gross (Bergendalhs) Arbetar fram ett färdigmatskoncept, Middagshjälpen 2013-2015
  • Håller ett föredrag om svensk mat på 28 Hong Kong Street, Singapore 2014 plus pop up. 
  • Konsult åt Restaurang Raw, Stockholm 2015
  • Uppdrag för Svenska Ambassader och residens i följande städer: Harare Zimbabwe. Pretoria, Sydafrika, New Dehli, Mumbai Indien, Dhaka Bangladesh, Skopje Makedonien, Moskva, Peking  2014, 2015, 2016, 2017, 2018, 2019
  • Konsultuppdrag åt Kronfågel, receptframtagning, receptfoldrar och broschyrer, utveckling och kundevent mellan 2012-2018
  • Konsult och samarbete med Electrolux & Sodexo sedan 2015
  • Lagar en företagsbankett för 500 personer på Cirkus juni 2016, 2017, 2018
  • Samarbete med La Libertie, Campsegret Frankrike 2014-2018
  • Under 2019 utbildade 140 O’learys enheter i samarbete med Franzéngruppen AB 
  • Samarbete och konsultuppdrag med The Manta Resort, Pemba Island, Tanzania sedan 2016 och pågående.
  • Pågående konsultuppdrag åt Beirut Cafe i Stockholm
  • Pågående konsultuppdrag åt Hotel Kung Carl, Stockholm
  • Pågående samarbete med CQ Foods med utveckling av färdigmat.

Press

  • Midsommarbuffé i Aftonbladet 2000
  • Reportage i tidningen Vin och sprit 2001
  • Reportage och recept i DN Söndag 2006
  • Midsommarmat med TT 2008
  • Recept till reportage i tidningen Gourmet 2008
  • Receptserie i Mat & Vänner ”Från Grunden” 2011-2014
  • Reportage om svensk mat i Makedoniens största tidning 2015
  • Framträdande i Morgonsoffan i Makedonsk TV, Skopje 2016
  • Kokboken ”Preppa som en kock” Norstedts släpptes 2019
  • Startar Albrektsson Gastronomic Matstudio 2021