- Semifinalist i Årets kock 2003
- Kursledare på Restaurangakademien sedan 2006
- Lagade Nobelmiddagen tillsammans med Stefan Eriksson 2007-års Årets Kock, 2008
- Utbildar personalen på ICA NK Saluhall Stockholm i matlagningstekniker och råvarukännedom 2008/09
- Konsult åt Restaurang Collage Stockholm med menyer och recept 2008
- Konceptrådgivare åt Preem 2009/10
- A Nobel tribute dinner in Seattle for Sweden Week på uppdrag av Svenska konsulatet på Four Seasons för 300 gäster 2010
- Samarbete med Visit Sweden – Frankfurt, Oslo, Paris, Barcelona
- Inspirationskurser med – Hilton Slussen & Sergel Plaza Hotell
- Samarbetar med ICA Värtan, Stockholm 2012
- Samarbete med Scan, receptframtagning och kundevent, etc 2011/ 12
- På uppdrag av City Gross (Bergendalhs) Arbetar fram ett färdigmatskoncept, Middagshjälpen 2013-2015
- Håller ett föredrag om svensk mat på 28 Hong Kong Street, Singapore 2014 plus pop up.
- Konsult åt Restaurang Raw, Stockholm 2015
- Uppdrag för Svenska Ambassader och residens i följande städer: Harare Zimbabwe. Pretoria, Sydafrika, New Dehli, Mumbai Indien, Dhaka Bangladesh, Skopje Makedonien, Moskva, Peking 2014, 2015, 2016, 2017, 2018, 2019
- Konsultuppdrag åt Kronfågel, receptframtagning, receptfoldrar och broschyrer, utveckling och kundevent mellan 2012-2018
- Konsult och samarbete med Electrolux & Sodexo sedan 2015
- Lagar en företagsbankett för 500 personer på Cirkus juni 2016, 2017, 2018
- Samarbete med La Libertie, Campsegret Frankrike 2014-2018
- Under 2019 utbildade 140 O’learys enheter i samarbete med Franzéngruppen AB
- Samarbete och konsultuppdrag med The Manta Resort, Pemba Island, Tanzania sedan 2016 och pågående.
- Pågående konsultuppdrag åt Beirut Cafe i Stockholm
- Pågående konsultuppdrag åt Hotel Kung Carl, Stockholm
- Pågående samarbete med CQ Foods med utveckling av färdigmat.
Press
- Midsommarbuffé i Aftonbladet 2000
- Reportage i tidningen Vin och sprit 2001
- Reportage och recept i DN Söndag 2006
- Midsommarmat med TT 2008
- Recept till reportage i tidningen Gourmet 2008
- Receptserie i Mat & Vänner ”Från Grunden” 2011-2014
- Reportage om svensk mat i Makedoniens största tidning 2015
- Framträdande i Morgonsoffan i Makedonsk TV, Skopje 2016
- Kokboken ”Preppa som en kock” Norstedts släpptes 2019
- Startar Albrektsson Gastronomic Matstudio 2021